Hold maden kold med stil – lån til et retro Smeg køleskab

Et køleskab er ikke en køn ting – det er i hvert fald sjældent noget som pynter i et køkken. Ofte handler det bare om at finde det køleskab som er mest neutralt, da et køleskab bare er en grim stor kasse som skal have en stor plads i køkkenet. Mange vælger derfor også at få påsat en låge til at dække, som passer til resten af køkkenet. Dette er en yderst genial løsning, hvis man hader det dumme køleskab. Men det jo en nødvendighed og kan dermed ikke undgås. Dog findes der et køleskab som faktisk kan give dit køkken et stilet udtryk og som er rigtig smart – et Smeg. Smeg er et italiensk firma som producerer andre hvidevarer, men som nok primært er kendt for deres smukke køleskabe. Det er et køleskab i en smuk retrostil med runde former og feminine udtryk. Køleskabet fås i et hav af farver, som sikrer, at du kan finde et der passer præcis ind i dit køkken og til din stil.

Med et Smeg køleskab får du et veludstyret køkken, og du slipper for den dumme opgave det kan være at skjule den grimme boks af et køleskab. Et Smeg køleskab får man lyst til at placere som centrum i køkkenet, og opbygge resten af køkkenet derom. Kender du til Smeg, er du nok også klar over at det har lidt af en pris. Det er ikke et billigt køleskab, da det godt kan koste 3 gange mere end et almindeligt et. Men dette er der heldigvis råd for, hvis du har forelsket dig i køleskabet. Du kan nemlig låne penge online, og dermed få pengene til at købe denne smukke sag. Et online lån har mange fordele, men en af de bedste er den høje fleksibilitet – en fleksibilitet som du slet ikke har mulighed for at få ved et almindeligt banklån. Læs om dem alle her på siden.

Efterlad et svar

  • (bliver ikke offentliggjort)

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>