Köp en kolonilott med ett lån

När man bor mitt i storstan kan det ibland kännas trångt och instängt. De flesta som bor inne i stan har valt det själva och trivs med gator och rörelse. Men det betyder inte att man inte saknar natur och lite frisk luft då och då. Har man bott i en mindre stad eller på landet när man var yngre blir det kanske ännu viktigare att få komma ut ur stan med jämna mellanrum.

En kolonilott är perfekt för storstadsborna. Där får man koppla av på ett sätt som man inte upplever i den fartfyllda stan. Man får en fristad där man kan slappna av och vara ledig, pyssla i trädgården och göra fint i den lilla kolonistugan. Man kan bjuda dit både familj och vänner när man ska träffas.

Det ger en också möjligheten för att ha en trädgård. Kanske odlar man grönsaker, bär, frukt eller vackra blommor. Den ligger vanligtvis nära stan, vilket gör den enkel och smidig att ta sig till. Det kräver alltså inte mycket transporttid. Man får en fristad som man kan åka till när man behöver det. Dessutom lär man känna de andra ägarna runt omkring och man får en trevlig gemenskap med andra som pysslar om sin lilla plätt.

Renovera eller investera i en kolonilott

Om ni inte har en kolonilott kan ni få råd med ett lån. Det är en väl värd investering eftersom ni kan glädjas över er kolonilott i många år framöver. Om ni redan har en kolonilott som ni inte använder speciellt mycket kan det vara för att ni inte är helt nöjda med den. Låna pengar till att renovera och förbättra er kolonilott. Om ni tycker om frisk luft och avkoppling en bit från stadslivet – låna pengar till en kolonilott.

Efterlad et svar

  • (bliver ikke offentliggjort)

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>