Online lån – din forsikring når skaden sker

Du tænker sikkert: ”Hvis blot jeg bare passer godt på mine ting, så sker der ikke ulykker”. Har du sagt dette til dig selv som en undskyldning for ikke at have en forsikring, står du muligvis lige nu og er godt og grundigt træt af dig selv. For du læser sikkert denne artikel, fordi der er sket et uheld og du dermed mangler penge til reparation. Der vil altid ske ulykker af den ene eller anden art, og det er ikke altid noget man kan bebrejde sig selv for. Dog er det heller ikke noget man kan undgå, ved blot at sige til sig selv, at man skal passe ekstra på.

Havde du en forsikring, ville du kun stå til at skulle betale selvrisikoen. Afhængig af størrelsen på skaden der er sket vil det være forskelligt hvor mange penge reparationen vil koste. Dog er en selvrisiko oftest på omkring et par tusinde kroner, hvormed det dermed ofte vil kunne betale sig. Modsat kan det dog siges, at du ved ikke at have nogen forsikring dermed har sparet de penge om måneden. Her taler jeg selvfølgelig om de ekstra forsikringer man kan betale, udover ulykkesforsikring og indbo forsikring, som man selvfølgelig skal have. Men har man eksempelvis en elektronikforsikring, sender man hver måned penge af sted, i tilfælde af at der skulle ske noget. Men hvad nu hvis der ikke gør? Og hvad hvis der gør så få gange, at du egentlig har betalt langt over hvad skaden egentlig koster?

Ja, de fleste finder forsikringer gode fordi ”hvad nu hvis”. Men med online lån er der ikke noget ”hvad nu hvis”. Dropper du de ekstra forsikringer har du altid online lån til din redning i baghånden. Du kan altid tage et online lån hurtigt fra computeren hjemme i sofaen eller fra mobilen når du er på farten, hvis der sker et uheld. Lån beløbet som skaden kommer til at koste i reparationer, og tilbagebetal derefter beløbet over den løbetid du finder bedst for dig. Dermed sikrer du dig, at du ikke betaler mere end nødvendigt. Læs alt om lån her på siden – find det rette lån og hav pengene på kontoen i morgen!

Efterlad et svar

  • (bliver ikke offentliggjort)

XHTML: Du kan anvende disse tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>